PLUS Man of the Match: Salah Jaddi

Na het 3-3 gelijkspel tegen Meerssen werd aanvallende middenvelder Salah Jaddi afgelopen zondag wederom verkozen tot Man of the Match. Hij ontving na afloop van de wedstrijd uit handen van Patrick Roodenburg in de kantine de boodschappenkrat, die beschikbaar is gesteld door PLUS Halsteren.

Salah heeft hiermee opnieuw drie punten verdiend in het algemeen klassement voor de speler van het jaar-verkiezing. Ook Thomas van der Spek en Redwan Zerhouni pakten punten in dit klassement.

Aangepaste verkiezingsopzet

Dit seizoen is zoals bekend een nieuwe manier van stemmen op de Man of the Match geïntroduceerd. Normaal gesproken kunnen per wedstrijd maximaal 50 supporters hun stem uitbrengen op de in hun ogen beste Halsteren-speler van de wedstrijd.

Wat onveranderd is, is de beschikbaarstelling van de boodschappentas. We zijn PLUS Halsteren daarvoor zeer dankbaar!

De eerstvolgende verkiezing is bij de volgende thuiswedstrijd op Hemelvaartsdag donderdag 26 mei a.s. tegen OJC Rosmalen.