PLUS Man of the Match: Salah Jaddi

Na het 1-1 gelijkspel tegen Hoogland werd het optreden van aanvaller Salah Jaddi afgelopen zondag beloond met de verkiezing tot PLUS Man of the Match. Hij ontving na afloop van de wedstrijd uit handen van Patrick Roodenburg de boodschappentas die beschikbaar is gesteld door PLUS Halsteren.

Salah heeft met deze uitverkiezing wederom drie punten verdiend in het algemeen klassement voor de speler van het jaar-verkiezing. Ook verdedigers Dennis Verheijen (2) en Ellas Meijer (1) pakten punten voor het jaarklassement.

AANGEPASTE VERKIEZINGSOPZET

Per wedstrijd kunnen maximaal 50 supporters hun stem uitbrengen op de in hun ogen beste Halsteren-speler van de wedstrijd. De stembriefjes worden voorafgaand aan de wedstrijd uitgedeeld bij de kassa en in de kantine. Tijdens en na de wedstrijd delen we geen stembriefjes meer uit.

Wat onveranderd is, is de beschikbaarstelling van de boodschappentas. We zijn PLUS Halsteren daarvoor zeer dankbaar!

VOLGENDE VERKIEZING

De eerstvolgende verkiezing is op zondag 22 januari a.s. als Zondag 1 om 14.30 uur thuis aantreedt tegen Moerse Boys.