PLUS Man of the Match: Thomas van der Spek

Na de 1-1 remise met EVV uit Echt werd centrale verdediger Thomas van der Spek afgelopen zondag verkozen tot PLUS Man of the Match. Hij ontving na afloop van de wedstrijd uit handen van Patrick Roodenburg in de kantine de boodschappentas, die beschikbaar is gesteld door PLUS Halsteren.

Thomas heeft met deze uitverkiezing drie punten verdiend in het algemeen klassement voor de speler van het jaar-verkiezing. Ook Lorenzo Hoekman (2) en Roman Witting (1) pakten de eerste punten voor dit klassement.

Aangepaste verkiezingsopzet

Dit seizoen is net als afgelopen seizoen een zéér democratische manier van stemmen op de PLUS Man of the Match geïntroduceerd. Per wedstrijd kunnen maximaal 50 supporters hun stem uitbrengen op de in hun ogen beste Halsteren-speler van de wedstrijd.

Wat onveranderd is, is de beschikbaarstelling van de boodschappentas. We zijn PLUS Halsteren daarvoor zeer dankbaar!

Volgende verkiezing

De eerstvolgende verkiezing is op zaterdag 17 september a.s. als Zondag 1 om 18.00 uur aantreedt tegen Longa ’30.