Spaar je club gezond bij de Plus

Zondag 5 september start de spaaractie ‘Spaar je club gezond’ bij de Plus Halsteren.

Hoe werkt het?

• Van zondag 5 september t/m zaterdag 13 november 2021 ontvang je een sponsorpunt bij elke 10 euro aan boodschappen* en bij geselecteerde actieproducten.
  • Kras de unieke code van je voucher open en scan de QR code met je mobiele telefoon of ga naar plus.nl/sponsorpunten.
  • Selecteer jouw club: wij dus 🙂. Voer de unieke code in en activeer.
  • Uiteraard is digitaal sparen ook mogelijk. Je ontvangt jouw sponsorpunten dan in de PLUS app. Als je digitaal spaart, ontvang je gelijk één sponsorpunt gratis.
  • Hoe meer sponsorpunten jij spaart, hoe meer euro’s dat oplevert voor de kas van jouw cluppie!

Win een Plus cadeaukaart

Word clubsponsor van de week! Activeer jouw sponsorpunt(en) op plus.nl/sponsorpunten en maak wekelijks kans op een van de drie PLUS Cadeaukaarten t.w.v. 75 euro. Hoe meer sponsorpunten je activeert hoe meer kans je maakt!