Speler van het Jaar seizoen 2021/2022: Dennis Verheijen

Na de laatste thuiswedstrijd tegen Baronie konden de balans worden opgemaakt en de punten worden geteld voor het klassement van de Speler van het Jaar. De rekenmeesters kwamen unaniem tot het oordeel dat het afgelopen seizoen er één speler de titel Speler van het Jaar verdiende, en dat was Dennis Verheijen. Van harte, Dennis!

In zijn debuutseizoen bij Halsteren heeft Dennis zijn niveau in razend tempo ontwikkeld tot een stabiele verdediger op hoofdklasseniveau, die zowel aan de rechterflank als in het centrum goed uit de voeten kan.  Dennis ontving een waardecheque, beschikbaar gesteld door The Fashion District uit Bergen op Zoom.

Salah Jaddi eindigde op een verdienstelijke tweede plaats, gevolgd door routinier Jeroen Beerendonk.

De Speler van het Jaar is de resultante van de verkiezingen van de PLUS Man of the Match, die bij iedere thuiswedstrijd wordt gekozen. De Man of the Match verdient per uitverkiezing drie punten, terwijl de nummers twee en drie respectievelijk twee en één punt kregen.

The Fashion District

Het Fashion District bestaat uit de drie leukste en meest inspirerende kledingwinkels in ‘t Vierkantje in Bergen op Zoom. De winkels Aspact, ‘t Pakhuis en Atelier Le Carré bieden een bijzonder breed en hoogwaardig assortiment herenkleding. De kledingwinkels bieden een hoog, persoonlijk serviceniveau door enthousiaste en deskundige adviseurs. De winkels, met alle een eigen identiteit, liggen een paar voetstappen bij elkaar vandaan zodat je toegang krijgt tot een waar mode-imperium.

Volgend seizoen kiest het publiek bij iedere thuiswedstrijd wederom de Man of the Match om zo aan het eind van het seizoen de Speler van het Jaar te kunnen bepalen!