Steegman aan boord als nieuwe sponsor

Met trots presenteren wij onze nieuwe sponsor Steegman Elektrotechniek die zichzelf voor 2 jaar aan ons verbindt.

Senior projectmanager Rob Poelwijk: ‘Via onze zakelijke partner SMS Metaal en Pompen Service (Ron van Nijnatten) kwam ik in contact met deze ambitieuze club dat past bij onze visie. Wij zijn een landelijke speler en zien dan ook graag uit naar de netwerkevenementen en andere bijeenkomsten waar we kunnen verbinden’.

Steegman zal te bewonderen zijn op de wedstrijdbroeken van onze Zondag 1. Daarnaast is zij te zien op vlaggen, reguliere boarding, de mediawall en onze nieuwe, duurzame Green Boarding.

Steegman Elektrotechniek BV is een landelijk opererend installatiebedrijf.

Het bedrijf maakt onderdeel uit van de Steegman Groep en wordt al sinds jaar en dag betrokken bij grootschalige nieuwbouw- en renovatieprojecten in de utiliteitsmarkt, waaronder verzorgingshuizen, kantoorpanden, hotels en musea. Het elektrotechnisch installatiebedrijf ontwerpt, realiseert en onderhoudt kwalitatief hoogwaardige elektrotechnische data-, telecommunicatie en beveiligingsinstallaties. Veiligheid, gezondheid, efficiƫntie en milieubewustzijn staan bij dit bedrijf centraal. Daarnaast heeft Steegman een speciaal lichtregelsysteem ontwikkeld: het EVRplus-systeem. Dit is een hoogwaardig flexibel en energiebesparend lichtregelsysteem dat zelfs een energiebesparing kan opleveren van maar liefst 40% per jaar.