Trainer Erwin de Nijs blijft bij RKSV Halsteren

Het bestuur van RKSV Halsteren maakt bekend dat de samenwerking met Erwin de Nijs als hoofdtrainer van Zondag 1 ook volgend seizoen zal worden voortgezet.

De prettige samenwerking tussen de club en De Nijs en de goede chemie met de spelersgroep wenst de club graag duurzaam voort te zetten. Voor De Nijs wordt het z’n vijfde seizoen als hoofdtrainer van de vierdedivisionist.

Naast het hoofdtrainerschap zal De Nijs een prominente rol gaan vervullen bij de doorstroming van het jeugdig talent van Halsteren. De prestatieve juniorenteams van Halsteren spelen inmiddels weer op landelijk niveau. Dit beschouwt de club als randvoorwaardelijk voor het kunnen afleveren van talenten die uiteindelijk het niveau van de vierde divisie aankunnen.

De Nijs is sinds seizoen 2019/2020 hoofdtrainer van Halsteren. In voorgaande seizoenen streed hij met de selectie om de hoogste plaatsen in de hoofdklasse, maar de coronapandemie zorgde ervoor dat promotie naar de derde divisie uitbleef. Dit seizoen is Halsteren wisselvallig gestart en bezet het op de helft van de competitie de tiende plaats.

Het bestuur kijkt met vertrouwen uit naar een verdere vruchtbare samenwerking met Erwin de Nijs.