UPDATE: VOORLOPIGE TEAMINDELING JEUGD 2021/2022

De trainers en technische staf Jeugd presenteren bij deze een nieuwe update met betrekking tot de voorlopige versie van de indeling voor het seizoen 2021/2022.

De indeling kan mogelijk nog worden gewijzigd door een drietal redenen:

  1. Opzeggingen
  2. Nieuwe aanmeldingen
  3. (Het voldoen van) Een contributieachterstand

Mocht je/een naam niet vermeld staan, controleer eerst of de contributie betaald is. Bij twijfel graag contact opnemen met jeugdsecretariaat@rksvhalsteren.nl.

Wanneer eventuele wijzigingen nog plaatsvinden dan wordt dit met de betrokkenen overlegd. De indeling op onze website is de enige juiste indeling zover en dient aangehouden te worden. De teamsamenstelling op voetbal.nl is vooralsnog onjuist. Voor vragen/opmerkingen betreffende de indeling graag contact opnemen met TZ-jeugd@RKSVHalsteren.nl.

De trainingsavonden, -tijdstip(pen) en start trainingen volgen nog. Naar verwachting zullen alle trainingen vanaf maandag 30 augustus weer starten.

Voor enkele teams zijn er nog geen train(st)ers/ begeleid(st)ers. Mocht je een steentje bij willen dragen, of ken je iemand die dat graag wil en kan, laat het ons weten dan weten via TZ-jeugd@RKSVHalsteren.nl.

Bij deze wensen we iedereen een verder fijne vakantie!

TZ Jeugd RKSV Halsteren