Vacature schoonmaker / schoonmaakster

Voor onze schoonmaakploeg zijn wij op zoek naar versterking: Schoonmaker/ Schoonmaakster.

Wat ga je doen?

Je zorgt voor het schoonmaken van de kleedkamers van onze vereniging.

Wat houdt de functie van schoonmaker in:

• Je maakt kleedkamers, douches en wc’s schoon;
  • Een keer per week krijgt dit alles een “grote beurt”, de rest van week wordt het bijgehouden
  • Het betreft een functie voor zo’n 8 tot 10 uur per week. Werkzaamheden vinden plaats op maandag, dinsdag, woensdag, vrijdag, zondag. Dit is in overleg met je collega’s en afhankelijk van het gebruik van de kleedkamers.

Wat krijg je er als schoonmaker voor terug?

• Je krijgt een prima vergoeding;
  • Je maakt deel uit van een gezellige sociale voetbalclub die volop in beweging is;
  • Je maakt deel uit van onze vriendelijke, enthousiaste onderhoudsploeg;
  • En je creëert dankbare voetballers die gebruik maken van een prachtig schone kleedkamer.

Kan je geen 10 uur per week, of niet op alle genoemde dagen is dit ook geen probleem! We verdelen dit werk over meerdere collega’s.

Heb je interesse of vragen? Mail dan naar vrijwilliger@rksvhalsteren.nl. Of bel Wilbert de Jongh (Vrijwilligerscoördinator) op 06-86 83 89 63.