Vacature teammanager Zaterdag 1

Wij zijn op zoek naar een Teammanager Zaterdag 1 (M/V) (circa 12 uur per week). Wij spelen 3e klasse en hebben de ambitie om bovenin mee te doen.

Taken

• Contactpersoon voor de spelers van het elftal betreffende niet voetbal technische aangelegenheden.
  • Planning maken voor het vervoer bij uitwedstrijden;
  • Planning maken voor het wassen van de wedstrijdkleding.
  • Planning maken voor de corvee werkzaamheden. Het schoonmaken en/of verzorgd achterlaten van de kleedkamers zowel bij uit- als thuiswedstrijden.
  • Verzorging en opruimen van de materialen bij training.
  • Voor de wedstrijd ontvangen van de begeleiding van de tegenstander.
  • Voor de wedstrijd ontvangen van de scheidsrechter en zorgen dat de wedstrijdbal end. aan de scheidsrechter worden overhandigd.
  • Het correct invullen van de wedstrijdformulieren.
  • Voldoende kennis van de spelregels hebben om eventueel als assistent-scheidsrechter/ scheidsrechter te kunnen fungeren.

Richtlijnen tijden/dagen

• Elke dinsdag en donderdag wordt er getraind. Vanaf 19:00 uur ben je aanwezig. Eindtijd is ongeveer 22:00 uur. Dit is onder voorbehoud in verband met nog te bevestigen trainingstijden.
  • Op zaterdag ben je bij thuiswedstrijden aanwezig vanaf 13:00 uur, bij uitwedstrijden om circa 11:00 uur afhankelijk van de reisafstand.

Belangrijk

• Dat je het leuk vindt om zaken te organiseren.
  • Dat kennis hebt van voetbalspelregels.
  • Dat je een enthousiaste instelling hebt en goed kan communiceren.
  • Het leuk vindt om sociaal betrokken te zijn bij de selectie en vereniging.

Bij deze functie hoort een vrijwilligersvergoeding.

Interesse of vragen? Mail dan naar vrijwilliger@rksvhalsteren.nl of bel voor meer informatie naar Wilbert de Jongh (vrijwilligerscoördinator) op 06-86 83 89 63.