Vacature vice-voorzitter

Voor ons bestuur zijn wij op zoek naar een:

Vice-voorzitter (M/V) (3 tot 6 uur per week)

Wat ga je doen?

Je bent lid van het dagelijks bestuur en hoofdbestuur en ondersteunt de voorzitter bij zijn taken en vervangt de voorzitter bij diens afwezigheid.

Hierbij kan je denken aan:

• Mede leidinggeven aan en toezicht houden op het verenigingsleven;
  • Zorgdragen voor de naleving van de statuten en het huishoudelijk reglement van de club, de voorschriften van de KNVB en andere reglementen en bepalingen van officiële instanties;
  • Bepaalt mede het verenigingsbeleid in samenspraak met overige bestuursleden en commissies;
  • Vertegenwoordigt de club/het hoofdbestuur in externe contacten;
  • In overleg met de voorzitter aanwezig zijn bij thuis- en uitwedstrijden Zondag 1 en/of Zaterdag 1 voor representatie;
  • In overleg met de secretaris zorgdragen voor informatie vanuit het bestuur naar de vereniging.

Als vice-voorzitter herken jij jezelf in het volgende:

• Je hebt affiniteit met voetbal;
  • Enige bestuurlijke ervaring is mooi meegenomen;
  • Je bent bekend met geautomatiseerde systemen;
  • Je communiceert op een prettige manier en legt makkelijk contact;
  • Je bent organisatorisch sterk en hebt een verbindende persoonlijkheid.

We bieden een uitdagende verantwoordelijke rol bij een gezellige sociale voetbalclub die volop in beweging is. Je maakt kennis met de zakelijke kant van de club, dit biedt weer mogelijkheden om je netwerk te vergroten.

Interesse of vragen? Mail dan naar vrijwilliger@rksvhalsteren.nl of bel voor meer informatie naar Wilbert de Jongh (vrijwilligerscoördinator) op 06-86 83 89 63.