Van Aert Industrial Services nieuwe sponsor

We mogen Van Aert Industrial Services verwelkomen als nieuwe sponsor.

Van Aert Industrial Services verbindt zich voor twee jaar aan onze, mooie club. Zij kiezen voor een duurzame uiting op onze Green Boarding.

Van Aert Industrial Services

Wij zijn een jong en onafhankelijk lastechtechnische, kwaliteitsbureau, welke begin 2017 is ontstaan. Onze hoofdtaken bestaan uit het ondersteunen van onze klanten op kwaliteit- en lastechnische zaken, deze taken kunnen project gerelateerd zijn, optimalisering van productieprocessen en procedures, en zelfs als onafhankelijk derde partij. Door onze lastechnische ervaring kunnen wij onze klanten bedienen op zaken zoals het ontwikkelen en onderhouden van lasser kwalificaties, lasprocedures en ondersteuning bij technische problemen in de praktijk.

Door de jaren heen hebben wij veel ervaring op mogen doen met verschillende partijen, en uitvoering volgens diverse specificaties en normen zoals: ASME VIII div.1, ASME B31.3, PD 5500, AWS D1.1 en API 650, naast ontwerp codes werken we uiteraard ook veel met ASME IX, EN 15614-1, ISO 9606-1 enz. Ook kunnen wij uw bedrijf voorzien in kleinschalige Testing en Inspectie diensten zoals, on-site hardheid meten, wanddikte metingen en visuele inspectie met of zonder videoscoop tot een bereik van 20 meter enkele gang, met de mogelijkheid tot het maken van foto en video opnames.

Bovenstaande diensten worden uiteraard na de inspectie keurig gerapporteerd. Daarnaast treden wij regelmatig op als derde partij om inspectie diensten te verrichten. denk hierbij aan tussentijdse afname, hydrostatic testen bijwonen of eind afnames met eventuele vrijgave van de geïnspecteerde items.