Vanavond competitiestart Zondag 1 tegen Moerse Boys

Vanavond om 18.30 uur klinkt op sportpark Akkermolen in Klein-Zundert het beginsignaal van de seizoensouverture in de vierde divisie B (voorheen hoofdklasse B). Zondag 1 treedt in deze streekderby aan tegen Moerse Boys.

Zes keer eerder bracht Halsteren een bezoek aan sportpark Akkermolen. Vijf keer voor de reguliere competitie, twee maal was er winst voor de club uit Klein-Zundert en drie maal zegevierde Halsteren. Ook speelden de ploegen voor de nacompetitie 1-1 waardoor Halsteren degradeerde naar de 2e klasse en Moerse Boys promoveerde naar de 1e klasse.

Vorig seizoen op de voorlaatste speeldag won Halsteren de streekderby met 0-1 door een doelpunt van Jasper Waalkens. Halsteren eindigde vorig seizoen op een vijfde plaats in de hoofdklasse B. Moerse Boys speelde zich veilig door een twaalfde plaats in de hoofdklasse B te bemachtigen.

Moerse Boys is opgericht op 13 november 1943 onder de naam MVC, in het seizoen 1945/46 werd de naam veranderd naar RKVV Moerse boys. De clubkleuren zijn oranje en wit (bron: FB-pagina Roept U Maar).

Help mee om Halsteren een droomstart te geven en kom ze aanmoedigen in Zundert!