Voetbal als Oranje

Op zaterdag 12 juni organiseren wij om 10:00 uur een Oranje-festival voor de jeugd die kennis wenst te maken met onze prachtige sport.

Is uw zoon of dochter jonger dan 13 jaar en wenst hij of zij op een laagdrempelige kennis te maken met voetbal en onze vereniging? Meld hem of haar dan aan: Halsteren Oranjefestival 12 juni 2021 – 10:00 | KNVB. Natuurlijk mogen eventuele nieuwe leden ook samen met een bestaand lid komen. Wel zo gezellig!

De dag zal in het thema zijn van ons Oranje. Op 11 juni start het EK, op 12 juni is ons Oranje-festival en op 13 juni speelt het Nederlands elftal tegen Oekraïne. Oranje boven dus!

Gedurende de dag zullen er meerdere trainingsvormen aangeboden worden en zal uw kind zich in Oranje wanen.