Volg Zondag 1 – Moerse Boys vanavond live!

Vanavond om 20.00 uur klinkt het beginsignaal van de streekderby Halsteren – Moerse Boys in de Hoofdklasse B. Vanwege de coronamaatregelen is de wedstrijd helaas niet bij te wonen voor het publiek (ook niet vanuit de kantine of vanaf het terras!). Wel is de wedstrijd te volgen via onze livestream en ons Twitteraccount.

Vier keer bracht Moerse Boys een bezoek aan sportpark De Beek in competitieverband. Eén keer won Halsteren, twee keer gingen de punten mee naar Klein- Zundert. De laatste keer op 12 maart 2015 werd het 1-1; in blessuretijd kwam Halsteren langszij door een doelpunt van Robin van Nijnatten.

Moerse Boys is opgericht op 13 november 1943 onder de naam MVC. In het seizoen 1945/1946 werd de naam veranderd naar RKVV Moerse Boys. Thuisbasis is het sportpark De Akkermolen. De clubkleuren zijn oranje en wit. Afgelopen zondag leed Moerse Boys in eigen huis een frustrerende nederlaag tegen SV Meerssen 0-2.
Na 4 zeges op rij ging Halsteren afgelopen zondag met 2-1 onderuit bij het uiterst defensief ingestelde UDI ’19. Een vroege rode kaart maakte het karwei in Uden er niet gemakkelijker op. Halsteren staat op een tweede plaats met 19 punten meer dan Moerse Boys dat op een veertiende plaats staat. Moerse Boys wacht nog altijd op de éérste overwinning.

Balsponsoren

De wedstrijdbal van het duel Halsteren – Moerse Boys wordt gesponsord door Roelands Gerechtsdeurwaarder & Incasso en Ster Belastingadvies

Livestream

De wedstrijd is vanavond te volgen via ons Twitteraccount @HalsterenZo1. Daarnaast kan via telefoon of laptop de wedstrijd live gevolgd worden via onze livestream. Klik daarvoor op deze link. Mocht u niet direct de beelden zien, ververs dan even de webpagina.