Vrienden van de Jeugd van Halsteren

Er is een nieuw initiatief om personen en bedrijven de gelegenheid te geven om op kleine schaal de jeugd van Halsteren te ondersteunen en dus toch iets voor de club kunnen/willen doen. Een speler kan door meerdere sponsoren (privépersoon/bedrijf) ondersteund worden. Privépersonen storten dan € 50,00 (geen BTW) en bedrijven € 180,00 (incl. € 31,24 BTW) per speler.

De jeugd van Halsteren wordt hierdoor extra gemotiveerd door aanschaf van kleding, trainingsmaterialen en eventuele deelname aan voetbaltoernooien. Het gestorte geld wordt alleen gebruikt voor de jeugdopleiding!

Wat krijgt u hiervoor terug?

• Naamsvermelding in de kantine via een televisiescherm het hele jaar
  • Naamsvermelding op de website het hele jaar
  • Naamsvermelding op de nieuwsbrief van de businessclub
  • Uitnodiging voor de sponsoravond waarop u ook kennis kunt maken met de overige sponsoren
  • Naamsvermelding op de teamfoto die in de kantine wordt gepresenteerd gedurende het hele seizoen
  • Eenmalig een uitnodiging voor 1 persoon voor een lunchbijeenkomst van de businessclub bij een thuiswedstrijd. Zodoende kunt u kennismaken met de andere sponsoren van RKSV Halsteren

Door vermelding op het scherm van uw bedrijf/naam maakt u duidelijk dat u de jeugd van RKSV Halsteren ondersteunt.

Wilt u bijdragen aan de jeugd van Halsteren, vul dan onderstaand formulier in. In die brief geeft u aan waaraan u uw bijdrage besteed wilt zien worden. Eigen elftal, materiaal voor algemeen gebruik etc. Middels inzending van het formulier gaat u akkoord met de ontvangst van een factuur van RKSV Halsteren.