Vrijwilligers gezocht!

Afgelopen seizoen zijn we gestart met ons nieuwe vrijwilligersbeleid. Een belangrijk onderdeel van dit beleid is dat we alle seniorenteams en Onder 19-teams een keuze laten maken uit het aanbod van vacante vrijwilligerstaken. Dit gaan we ook dit seizoen doen.

De verschillende vacante vrijwilligerstaken kan je per team “adopteren”. Per team kan je hier je voorkeur aangeven. Ieder team zoekt taken uit die in totaal minimaal 5 punten opleveren. Meer mag natuurlijk ook, minder niet. Op deze manier worden de taken eerlijk verdeeld en is het voor een team reëel om 5 punten te verdienen en daadwerkelijk de vacante taken uit te voeren (vele handen maken licht werk). Het gaat dus om nieuwe vrijwilligers.

Beloning

Ieder deelnemend team dat minimaal 5 punten aan vrijwilligerstaken “scoort” krijgt € 50,- naar de keuze in de vorm van:

• Clubcard te besteden in onze kantine, of
  • Merchandise via onze webshop, of
  • Korting op contributie van één teamlid.

Aanmelding

Via deze link kan ieder team het formulier voor aanmelding seizoen 2022-2023 benaderen. Deze formulieren moeten ingevuld worden vòòr 1 oktober 2022.

In de eerste weken van het nieuwe seizoen zullen we bij ieder team langs komen bij trainingen of wedstrijden om vragen te beantwoorden.

Mocht je al vragen hebben of ons gemist hebben kan je contact opnemen met Wilbert de Jongh, 06-86 83 89 63.

Zaterdag 4

Afgelopen seizoen heeft de Zaterdag 4 zich het meest ingespannen en de meeste nieuwe vrijwilligers geleverd. Dank mannen! Er ligt nog een clubcard t.w.v. € 50,- voor de kantine op jullie te wachten!