Wedstrijd Halsteren – Moerse Boys afgelast

Helaas kan de competitie voor Zondag 1 vandaag niet worden hervat. Het thuisduel tegen Moerse Boys is vanwege de onbespeelbaarheid van zowel het hoofdveld als het kunstgrasveld afgelast.

Gisteren kon nog wel het duel van Zaterdag 1 op het kunstgras worden afgewerkt, maar ook toen al was een deel van het kunstgrasveld ijzig en nauwelijks bespeelbaar. Door de vorst van vannacht zijn de omstandigheden op dat veld verder verslechterd en heeft de consul van de club ook het kunstgrasveld voor vandaag afgekeurd.

De wedstrijd tegen Moerse Boys zal dus worden herpland door de KNVB. Mogelijk zal hiervoor het inhaalweekend van 18/19 februari worden benut. Veel wedstrijden in de vierde divisie B zijn voor vandaag afgelast. Alleen de wedstrijden Juliana ’31-AWC en Orion-Longa ’30 gaan vooralsnog door. Gisteravond werd de wedstrijd RKZVC-Silvolde gespeeld. Dit duel eindigde in een 1-1 gelijkspel.