Week van de Scheidsrechter

Afgelopen weekend begon de Week van de Scheidsrechter. Dit is een sportbreed initiatief waarbij het uitspreken van waardering voor de arbiter centraal staat.

En die waardering is dit jaar belangrijker dan ooit! Want na een zwaar coronajaar kunnen we natuurlijk niet meer dan blij zijn dat er ook dit seizoen weer scheidsrechters voor ons klaar staan. Helaas loopt dat aantal bij onze vereniging terug. Een extra reden om zuinig te zijn op de scheidsrechters die nog actief zijn.

De scheidsrechters ontvingen afgelopen weekend in de bestuurskamer een heerlijke koek van Bakker Groffen.

De Week van de Scheidsrechter duurt van 25 september tot en met 3 oktober 2021.

Met de momenteel lopende wervingsactie voor vrijwilligers onder de senioren- en oudste juniorenteams proberen we het scheidsrechterskorps van nieuwe aanwas te voorzien.

#scheidsbedankt