Zanger en inzet jeugd wedstrijd tegen RBC

Naast DJ Hollywood komt ook Ruud Zwaan zingen en de spelende teams worden begeleid door onze jeugd.

Ruud Zwaan

Op zondag 23 oktober om 17:30 uur komt Ruud Nederlandstalig voor ons zingen, waarbij iedereen naar hartenlust mee kan blèren!

Jeugd

De jeugd heeft de toekomst en bij deze wedstrijd vervullen zij een belangrijke rol om onze spelers een hart onder de riem te steken. Enkele spelers van onze jeugdteams zullen:

• Haag vormen spelers bij opkomst
  • Ballenjongens/meisjes zijn tijdens wedstrijd
  • Penalty’s nemen in de rust

Pupil van de week

Van de deelnemende jeugdspelers is Thijmen ter Braak pupil van de week. Thijmen is 6 jaar oud en speelt in de JO9-1 als middenvelder. Hij blinkt uit in snelheid en kracht. Zijn favoriete speler van Halsteren is Jelle Voermans. Naast Halsteren is hij fan van Ajax en PSG en de spelers Mbappé en Bergwijn. Thijmen eet graag kip nuggets, frikandel en vis.