Zaterdag 1 bekert vanavond tegen SEOLTO

Vanavond om 20.00 uur start op sportpark De Meeren in Zevenbergen het duel in de tweede ronde van de districtsbeker tussen Halsteren (za) en SEOLTO.

De wedstrijd stond oorspronkelijk als thuiswedstrijd gepland op zaterdag 23 oktober, maar vanwege een al lang geleden geplande teambuildingsdag is de wedstrijd op verzoek van Halsteren verplaatst. De wedstrijd wordt nu gespeeld op het terrein van SEOLTO (Westrand 3 in Zevenbergen).

Hopelijk vergaat het Zaterdag 1 beter dan de zondaghoofdmacht van Halsteren. Die werd afgelopen zondag op een druk bezocht sportpark De Beek met 0-1 verslagen door tweedeklasser RBC uit Roosendaal.

Zaterdag 1 bereikte de tweede ronde door als winnaar uit de poulefase te komen. Daarin werd gewonnen van Alliance, De Fendert en buurman VVC ’68.

In 2020 stuntte Zaterdag 1 door toenmalige hoofdklasser Baronie uit de beker te knikkeren. Helaas kreeg het bekeravontuur dat seizoen geen vervolg vanwege de coronapandemie. Vorig seizoen sneuvelde Zaterdag 1 in de poulefase. Het team voert in de reguliere competitie de ranglijst aan in de derde klasse B.

Het duel is vanavond “live” te volgen via het Twitteraccount @HalsterenZa1.