Zaterdag 1 klaar voor derby tegen MOC’17

Vanmiddag om 15.00 uur begint op sportpark De Beek de Bergse derby tussen Halsteren (za) en MOC ’17. Inzet voor de Halsterse ploeg is versteviging van de koppositie in de derde klasse B.

Afgelopen dinsdag werd SEOLTO met een 4-0 zege eenvoudig aan de kant gezet en werd een plek in de volgende ronde van de districtsbeker veiliggesteld (volgende tegenstander: Victoria ’03). Het vertrouwen in de ploeg van trainer Erik van der Giesen groeit met de week, waarbij ook de gestage ontwikkeling van de jeugdige spelers niet onvermeld mag blijven. Het duel tegen MOC’17 is een mooie graadmeter om te zien waar de ploeg nu staat. Voorafgaand aan de wedstrijd zal de selectie zich uiterst professioneel voorbereiden bij ’t Appeltje in Bergen op Zoom, waar het van de eigenaar een uitgebalanceerde lunch voorgeschoteld zal krijgen.

Tegenstander MOC ’17 doet het goed als promovendus in de derde klasse. Het staat met 6 punten uit 4 wedstrijden op een keurige vijfde plaats. Het belooft dus een mooie ontmoeting te worden met hopelijk veel publiek langs de lijn.

De wedstrijdbal van deze wedstrijd wordt gesponsord door Buijs Project Oppervlakte- en Straaltechniek uit Hoogerheide.

Na afloop van de wedstrijd kunt u nog gezellig nababbelen in ’t Ooievaarsnest onder het genot van een drankje en de muzikale klanken van DJ Hollywood.