Zaterdag 1 ontvangt De Jonge Spartaan

Vanmiddag om 15.00 uur begint het duel tussen Halsteren (za) en De Jonge Spartaan. De ambitieuze club uit Middelharnis bezet een plek in de middenmoot van de derde klasse B. Halsteren staat derde, maar heeft een wedstrijd minder gespeeld. Om in het spoor van koploper Prinsenland te blijven is winst vandaag noodzakelijk.

Vorige week werd het duel tegen ZSC’62 afgelast. Het weekje verplichte rust was goed voor het herstel van een aantal geblesseerde spelers. Twee weken geleden pakte Halsteren de volle buit tegen Kogelvangers.

De Jonge Spartaan wist de laatste twee wedstrijden te winnen. Kruiningen en Den Bommel werden aan de zegekar gebonden. Het team zal in de winning mood zijn en het Halsteren vanmiddag flink lastig gaan maken.

Het wordt hoe dan ook een interessante ontmoeting, dus de steun van het publiek is zeer gewenst. De entree is gratis, dus kom zeker even kijken!

Balsponsor

De bal van deze wedstrijd wordt gesponsord door Struijs Schilderwerken uit Halsteren.