Zaterdag 1 winnaar Markiezen Cup 2022

Zaterdag 1 heeft afgelopen zaterdag in de finale van de Markiezen Cup van gastheer VVC ’68 gewonnen. Na de reguliere speeltijd stond er een 1-1 stand op het scorebord. Via penalty’s wist Halsteren beslag te leggen op de eerste prijs van dit seizoen!

Op het drukbezochte sportpark De Beek zagen de toeschouwers een gelijk opgaande wedstrijd. In de eerste helft nam VVC ’68 de leiding via een goal van oud-Halsteren spits Mike de Nijs. Nog voor rust stelde Halsteren orde op zaken, Toni Ngombo tekende voor de gelijkmaker. Ook in de tweede helft was er geen bovenliggende partij en waren er wat kansen over en weer. Dat de wedstrijd na de reguliere 90 minuten in een gelijkspel eindigde, kwam voor de toeschouwers niet als een verrassing. Penalty’s moesten de beslissing brengen.

In de penaltyserie maakte Halsteren geen fouten, daar waar VVC ’68 tot twee keer toe vergat te scoren. Daarmee was het pleit beslecht en kroonde Halsteren zich tot winnaar van de 23e editie van de Markiezen Cup!

Mannen, van harte gefeliciteerd!

Feest na afloop in de kleedkamer!

Toni Ngombo, de maker van de 1-1.