Zaterdag 2 bekert door!

Afgelopen dinsdagavond werd in de tweede ronde van de districtsbeker voor reserveteams het duel tussen Halsteren 2 (za) en Zwaluwe 2 gespeeld. Het werd een bloedstollende partij die in de reguliere tijd eindigde in 3-3. De penaltykillers van Halsteren deden vervolgens waar ze goed in zijn en zorgden voor een plek in de derde ronde!

Nog even terug naar zaterdag 23 oktober jl. Zaterdag 2 van Halsteren boekte toen een sensationele zege op reservehoofdklasser Pelikaan 2 in Zwijndrecht in de eerste ronde van de knock-outfase van de districtsbeker. Na de reguliere 90 minuten stond de brilstand op het scorebord en moesten ook toen penalty’s een winnaar aanwijzen. Pas bij de achtste penalty delfde Pelikaan het onderspit. Klik hieronder voor de beelden van de fabelachtige redding van de Halsterengoalie en de daarmee behaalde winst (wel uw hoofd even draaien voor het beste beeld ;-)! (verslag gaat verder onder filmpje)

 

Dinsdag 16 november was de ploeg van de immer enthousiaste coach Erik Verschoor gastheer voor het duel tegen reserve eersteklasser Zwaluwe 2. Wederom een hoger geklasseerde tegenstander, maar ook dat team was natuurlijk gewaarschuwd voor de prestaties van onze Zaterdag 2. Het werd een doelpuntrijk duel, dat na 90 minuten eindigde in 3-3. Geen verlenging, maar direct penalty’s om de winnaar te kunnen bepalen. Zaterdag 2 maakte daarin zijn faam waar, door ook nu de penaltyserie beter te nemen. Met 5-4 was het na de eerste serie strafschoppen direct afgelopen. Opnieuw een sensatie! Bekijk hieronder de prachtige beelden bij de winnende penalty tegen Zwaluwe. (verslag gaat verder onder filmpje)

 

Halsteren schaart zich in de derde ronde bij een groep van hoofd-, eerste- en tweedeklassers (alleen VOAB 2 heeft zich naast Halsteren als derdeklasser geplaatst voor deze ronde). Een nu al knappe prestatie van dit team, dat in de reguliere competitie ook ongeslagen de ranglijst aanvoert in de reserve derde klasse D. Komende zaterdag speelt Zaterdag 2 tegen middenmoter Boeimeer 2. Bij winst zet het team een reuzenstap richting de eerste periodetitel. We houden u op de hoogte!