Zondag 1 oefent tegen ASWH

Vanmiddag speelt Zondag 1 zijn derde wedstrijd in de oefencampagne ter voorbereiding op de competitie in de vierde divisie B. Tegenstander vandaag is derdedivisionist ASWH uit Hendrik-Ido-Ambacht. De wedstrijd start om 15.00 uur en is gratis toegankelijk. Vanwege het onderhoud van de grasvelden op sportpark De Beek zal deze wedstrijd op het kunstgrasveld worden gespeeld.

Na twee nuttige oefenwedstrijden tegen hoofdklassers Smitshoek (2-1 verlies) en Poortugaal (2-2) kan de formatie van trainer Erwin de Nijs vandaag aan de bak tegen de degradant uit de tweede divisie. Een tegenstander van formaat, dat veel selectiespelers zag vertrekken en onder aanvoering van nieuwe trainer Sjoerd van der Waal met een sterk vernieuwde selectie zal aantreden.

Bij Halsteren is het door vakanties en blessures iedere week een beetje passen en meten om met een representatief elftal te spelen. Om die reden komt de oefenwedstrijd die volgende week zaterdag stond gepland (tegen Sliedrecht) te vervallen. In plaats daarvan speelt Zondag 1 op dinsdag 16 augustus thuis tegen Dongen.

Vandaag is de kantine geopend en is iedereen van harte welkom om de wedstrijd te komen kijken.