Zondag 1 sluit oefencampagne af tegen Scherpenzeel

Vanmiddag speelt Zondag 1 zijn vijfde en laatste wedstrijd in de oefencampagne ter voorbereiding op de competitie in de vierde divisie B. Tegenstander vandaag is eersteklasser Scherpenzeel uit de gelijknamige Gelderse plaats.

Na vier nuttige oefenwedstrijden tegen vierdedivisionisten Smitshoek (2-1 verlies) en Poortugaal (2-2) en derdedivisionisten ASWH (2-2) en Dongen (3-1 winst) kan de nagenoeg complete formatie van trainer Erwin de Nijs vandaag de puntjes op de i zetten. Volgende week zaterdagavond start de competitie in de vierde divisie met een uitwedstrijd tegen Moerse Boys in Zundert (aanvang: 19.00 uur).

Voor de vernieuwde selectie van Scherpenzeel is het de tweede oefenwedstrijd. De vorig seizoen uit de Hoofdklasse gedegradeerde ploeg speelde vorige week tegen vierdedivisionist Huizen en moest na een goede eerste helft uiteindelijk toch met 1-4 het hoofd buigen.

De wedstrijd start om 14.00 uur en is gratis toegankelijk. Vanwege de Markiezen Cup op sportpark De Beek wordt de wedstrijd gespeeld op sportpark De Danen in Nieuw-Vossemeer.