Zondag 3-coach Noël Jansen zwaait af

Afgelopen zondag werd coach en scheidsrechter Noël Jansen door de Zondag 3 in het zonnetje gezet. Noël heeft aangegeven na bijna 40 jaar vrijwilligerswerk voor RKSV Halsteren te hebben verricht, het op zondag wat rustiger aan te willen doen.

Noël is een kind van de club. Begonnen als jeugdspeler zette Noël al snel de eerste stappen als leider van jeugd- en later seniorenteams. Dit heeft hij tot en met dit seizoen met veel plezier gedaan.

Het seniorenteam waarin Noël speelde, eerst Zondag 4 wat later Zondag 3 werd, werd echt een vriendenteam. De thuiswedstrijden werden steevast afgesloten met een gezellige derde helft in de kantine.

Zondag 3 heeft lang kunnen genieten van Noëls leiderschap en scheidsrechterkwaliteiten. Afgelopen zondag werd Noël – samen met zijn vrouw Lilian – in het zonnetje gezet en werd stilgestaan bij zijn afscheid. Van het team ontving hij onder meer een gesigneerd shirt. Namens het bestuur was Henny van Herel present om enkele woorden tot Noël te richten en hem te bedanken voor zijn inzet voor de club.

Ook vanaf deze plaats bedanken we Noël voor alles wat hij voor de club heeft gedaan en we hopen hem nog vaak als supporter langs de lijn te mogen begroeten!

Overigens kan Zondag 3 aanstaande zondag bij winst op Internos 2 het kampioenschap behalen in de 4e klasse. Dit zou natuurlijk een mooie bekroning zijn op het werk van Noël en de teamspirit van Zondag 3. Succes, mannen!