Zorgt Zaterdag 1 voor vuurwerk tegen Kogelvangers?

Vanmiddag om 15.00 uur begint op een zonovergoten sportpark De Beek het duel tussen Halsteren (za) en Kogelvangers uit Willemstad. Inzet voor de Halsterse ploeg is behoud van aansluiting op de koppositie in de derde klasse B.

De laatste overwinning van Halsteren in competitieverband dateert van 8 oktober, toen Bruse Boys met 3-1 werd verslagen. Er volgden een onnodig gelijkspel tegen SKNWK en een (terechte) verliespartij tegen MOC’17. Vorige week kon het team van trainer Erik van der Giesen even op adem komen en zich goed voorbereiden op de wedstrijd van vandaag. Halsteren staat op de ranglijst momenteel vierde, maar door een wedstrijd minder is die positie wat geflatteerd. Op basis van het aantal verliespunten is het gat met koploper Prinsenland vijf punten en staat Halsteren virtueel tweede. Het is dus zaak om in het spoor van de koploper te blijven en het gat niet groter te laten worden.

Tegenstander Kogelvangers bezet de achtste plek op de ranglijst en verraste vorige week met een 6-3 overwinning op Den Bommel. Het team behoort tot de drie productiefste ploegen van de poule en weet dus het doel van de tegenstander makkelijk te vinden. Halsteren is dus gewaarschuwd.

We rekenen vanmiddag op de steun van onze toeschouwers. De entree is zoals gebruikelijk gratis!

De wedstrijdbal van deze wedstrijd wordt gesponsord door Bekkering Lastechniek uit Roosendaal.